Wie we zijn

Wij zijn een vrijwilligersorganisatie die zich inzet om kinderen en jongeren te versterken. We willen eraan bijdragen dat zij God kennen en weerbaar zijn. Dat doen we met name door te investeren in de mensen die in een directe relatie met kinderen en jongeren staan: ouders, verzorgers, kinderwerkers, jeugdleiders, leerkrachten, grootouders en andere betrokkenen. Zij maken tenslotte het grootste verschil in hun leven.

 

Gods opdracht

Op verschillende plekken in de Bijbel geeft God ons de opdracht om kinderen toe te rusten, te onderwijzen, lief te hebben, voor hen te zorgen en hen te begeleiden op hun weg door het leven (o.a. Deut. 6:4-9, 20-25, Psalm 78:1-8, Spreuken 1:1-9, Spreuken 22:6, Matt. 18:1-6, 10, Marcus 10:13-16). Het leven is niet makkelijk. Kinderen zijn jong en kwetsbaar. Ze hebben ons hard nodig! God geeft ons de verantwoordelijkheid om zorg voor hen te dragen.

 

Met elkaar

Die verantwoordelijkheid valt niet mee! Kinderen opvoeden en begeleiden is niet iets wat je in je eentje kunt doen. Dat moeten we met ELKAAR doen. In ons werk proberen we daarom zoveel mogelijk verbinding met elkaar te leggen, kennis en ervaring met elkaar te delen en elkaar op te bouwen. Zodat we er niet alleen voor staan, maar met elkaar, onder Gods leiding, deze mooie taak vervullen.

 

Wat we doen

We doen dit door het organiseren van evenementen boordevol inspiratie en toerusting, het geven van spreekbeurten, cursussen en trainingen, het ontwikkelen van cursussen en materialen, door met je mee te denken, door projecten te initiƫren en projecten van anderen te ondersteunen, door kerken te ondersteunen in het toerusten van gezinnen, door tips, ideetjes, praktijkvoorbeelden en inspiratie met je te delen via onze media kanalen, kortom: op alle mogelijke manieren :).

 

Stichting Maak ze sterk

Bathseweg 50
4411 RK Rilland
www.maakzesterk.nl
[email protected]

Zakelijke informatie

KvK: 72581719
ING: NL13INGB0009034463
Algemene voorwaarden

Privacy beleid
Disclaimer