Vertaling Onweerstaanbaar

“Denk niet te klein van God”

We moeten bekennen: we waren wat terughoudend in het begin. ‘Wie zijn wij om in het buitenland iets te betekenen?’, vroegen we ons af. Onze materialen zijn geschreven vanuit de Westerse cultuur, voor mensen die met kinderen en jongeren in het westen werken. Steeds vaker komen er echter vragen uit het buitenland naar onze materialen.

Tot onze verwondering blijken onze thema’s grens- en cultuuroverstijgend te zijn. We hebben heel bijzondere gesprekken en ontmoetingen met mensen die staan te popelen om onze materialen te gebruiken in onder andere Oost Europa, Brazilië, Angola, Chili en Ecuador. Iemand zei na afloop tegen Wietske, toen ze nog wat beduusd vertelde over een reis naar Roemenië en Hongarije (mei 2018): ‘Denk je niet te klein, als je denkt dat God het daar niet kan gebruiken?’ Dat was een eye-opener voor ons. Dat er overal veel behoefte is aan onderwijs, materialen en training, dát staat vast. Als zij onze materialen daarbij kunnen gebruiken, laten we het hen dan alsjeblieft niet onthouden.

Vertaling Onweerstaanbaar

Raise Up en Power in Purity hebben samen de prachtige, uitgebreide lesmethode ‘Onweerstaanbaar’ geschreven. Veel kerken in Nederland hebben deze methode omarmd en gebruiken deze om tieners en jongeren toe te rusten op het gebied van liefde, relaties en seksualiteit. Ook wij zijn erg enthousiast over dit materiaal. Vanuit het buitenland kregen ze veel verzoeken om een Engelse vertaling van het materiaal. In de meeste landen is Nederlands onbegrijpelijk en dat maakte het lastig voor mensen om draagvlak te krijgen voor de methode en om hem te vertalen.

We hebben €7.500 nodig om deze methode te kunnen vertalen. Inmiddels is dat gehele bedrag bij ons binnen gekomen dankzij een gulle giftgever! Waarvoor grote dank aan hen en aan God. We hebben een vertaalster gevonden die zelf zendelinge is. Zij heeft de complete methode intussen vertaald. Nu gaat hij naar de vormgever en de drukker. In februari hopen we de eerste gedrukte exemplaren beschikbaar te kunnen stellen!

 

Stichting Maak ze sterk

Bathseweg 50
4411 RK Rilland
www.maakzesterk.nl
[email protected]

Zakelijke informatie

KvK: 72581719
ING: NL13INGB0009034463
Algemene voorwaarden

Privacy beleid
Disclaimer