Trainerscursus

Ga aan de slag met de cursus Maak ze sterk: een interactieve, opbouwende en inspirerende cursus voor ouders/opvoeders! 

Kinderen en jongeren groeien op in een wereld die zich in razendsnel tempo ontwikkelt. Dat vraagt veel van hen, maar ook van hun ouders/opvoeders! Voor hen is het soms zoeken naar de juiste begeleiding van hun kind naar volwassenheid. Maar ouders en opvoeders kunnen ontzettend veel betekenen, zeker samen met elkaar. Aansluitend bij het boek Maak ze sterk hebben we een cursus voor ouders/opvoeders ontwikkeld met praktische handvatten vanuit een Bijbels fundament. Na het volgen van deze training kun je de cursus zelf organiseren binnen je eigen kerk, school, organisatie of gewoon bij jou thuis.

 

Voor wie?

De trainerscursus is bedoeld voor mensen die zelf de cursus Maak ze sterk willen geven. Ouders/opvoeders die zelf kinderen in huis hebben, of van wie de kinderen uit huis zijn, maar die nog wel goed op de hoogte zijn van de actualiteit van het gezinsleven anno nu. Het heeft voorkeur om de cursus te geven met twee personen (het liefste een man en een vrouw).

De trainerscursus duurt 1 dag. Na afloop van de cursus ontvang je de handleiding, de materialen en het certificaat waarmee je de cursus zelf kunt geven in jouw kerk, school of organisatie. Je kunt de cursus zo vaak geven als je wilt. Het is niet toegestaan de cursus tegen betaling aan te bieden. Wel mag je deelnemers natuurlijk de kosten voor bijvoorbeeld hun werkboek laten vergoeden. Alle benodigde materialen voor de cursus ontvang je van ons of kun je bij ons (bij)bestellen. Als je wilt, kunnen we je in contact brengen met andere trainers in jouw omgeving om onderling tips en ervaringen uit te wisselen en elkaar te ondersteunen of inspireren.

 

PRAKTISCH

Tijd: 10:00 – 16:30 uur
Groepsgrootte: Maximaal 20 deelnemers

Kijk in onze agenda waar en wanneer de volgende trainingen gepland staan! We kunnen hem ook bij jou in de buurt komen geven. Neem contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden!

 

KOSTEN

Het is onze missie dat we kennis, ervaring vaardigheden zoveel mogelijk met elkaar gaan delen. Er groeit een generatie op die we mogen, moeten, toerusten, onderwijzen, begeleiden, liefhebben en beschermen. Daar hebben we God voor nodig, maar ook elkaar. Als je iets over hebt wat een ander nodig heeft, dan mag je het hem niet onthouden is een mooi bijbels principe. Zo zien wij het ook met kennis, ervaring en vaardigheden. We kunnen daarmee zo’n zegen voor elkaar zijn!

Al het werk doen we vrijwillig, dat kan ook. We maken natuurlijk wel kosten (o.a. voor locatie, catering, materialen). We geloven in het principe van bijdragen naar vermogen. Je mag daarom bij onze events en trainingen, en ook voor onze workshops, bijdragen wat jij kunt en wilt missen.

De cursus is inclusief koffie en thee tijdens de training, een certificaat, de handleiding van de cursus Maak ze sterk en het werkboek. Na afloop van de training krijg je toegang tot onze dropbox, waar je aanvullende materialen vindt en de powerpoints voor alle cursusavonden. “Voorafgaand aan de training ontvang je een betaalverzoek, waarvan het bedrag aangepast kan worden. Hiervan kunnen we de kosten dragen voor de training (o.a. print- en reiskosten) en het overige bedrag gebruiken we voor het werk van de stichting. Alvast bedankt!”

 

INFO

Vragen? Meer informatie? Neem contact met ons op!

 

AANMELDEN

Klik hier om je aan te melden!

Stichting Maak ze sterk

Bathseweg 50
4411 RK Rilland
www.maakzesterk.nl
[email protected]

Zakelijke informatie

KvK: 72581719
ING: NL13INGB0009034463
Algemene voorwaarden

Privacy beleid
Disclaimer