Evenementen

We geloven in de kracht van samen. Samen is het leuker en gezelliger, weet je meer, kun je meer, leer je meer. We kunnen elkaar helpen en ondersteunen, inspireren en bemoedigen en zo tot enorme zegen voor elkaar zijn. Dat geldt ook voor alles wat betreft opvoeden. Daarom werken we graag mee aan initiatieven die mensen bij elkaar brengen, waaronder evenementen als een conferentie, congres, symposium, themadag of toerustingsdag.

Hieronder vind je de evenementen waar wij bij betrokken zijn. Soms zijn we zelf initiatiefnemer (bijvoorbeeld bij het Opvoedevent maak ze sterk), soms werken we er aan mee. Kijk in onze agenda waar en wanneer de volgende evenementen staan gepland. Maak er gebruik van, laat je inspireren en toerusten en neem anderen mee!

 

JongeGezinnenDag

Een dag voor ouders en jonge kinderen samen! Met een programma voor ouders, voor kinderen en een gedeelte voor ouders mét kinderen. Een heel mooie, waardevolle dag. Schrijf alvast 8 oktober  2022 in je agenda! Dan zal de JongeGezinnenDag in Aalsmeerderbrug plaats vinden. Vind je het leuk om met ons mee te denken of te werken? Heel welkom! Stuur een berichtje naar [email protected] en we nemen contact met je op.

Hier vind je een terugblik op de JongeGezinnenDag van 2019!

 

Opvoedevent Maak ze sterk

Een inspirerende dag met goede sprekers, muziek en ontmoeting, die we samen met andere organisaties en lokale kerken organiseren. Op 14 maart zou het vijfde opvoedevent Maak ze sterk in Middelburg plaats vinden. Helaas hebben we dit event vanwege de maatregelen rondom het nieuwe corona virus moeten annuleren. We gaan kijken of we het event later dit jaar alsnog kunnen houden. We houden je op de hoogte.

Wil je graag dat het event bij jou in de buurt komt? Of heb je een goed idee, wil je meewerken of wat dan ook: neem contact met ons op!

Bekijk hier een terugblik op de events van 2019.

 

Grootouderdag

Een waardevolle toerustingsdag van stichting Generatio voor alle opa’s en oma’s, waar wij een steentje aan bijdragen. Samen met jou kunnen we deze dag op verschillende manieren invullen en organiseren, net wat aansluit bij de opa’s en oma’s in jouw kerk of omgeving. Neem contact met ons op om te zien wat er mogelijk is!

 

Stichting Maak ze sterk

Bathseweg 50
4411 RK Rilland
www.maakzesterk.nl
[email protected]

Zakelijke informatie

KvK: 72581719
ING: NL13INGB0009034463
Algemene voorwaarden

Privacy beleid
Disclaimer